Kick-Off Destinationsutveckling

Tid: 
2019-02-20
Dalarö Företagarförening bjuder alla medlemmar till Kick Off. Tillsammans ska vi göra 2019 till ett år att minnas. Dessutom bjuder vi in några företagsvänner från Ornö och Gålö. Genom att samarbeta kan vi bli en ännu mer attraktiv destination.

Kick-Offen är ett afterwork på restaurang Ankaret onsdag 20 februari från kl 17. Vi hoppas att många asom möjligt har möjlighet att komma. Vi börjar med Happy hour i baren och sedan betalar du själv. Och dessutom bjuder vi på ett gemensamt projekt och på ett inspirerande artistuppträdande.

Förutom att träffas och ha roligt, presenterar vi alltså ett projekt för att vässa samhällsservice och marknadsföring av Dalarö med kringland.

EU-projektet Archipelago Business Development ger oss kostnadsfritt tillgång till akademisk expertis bl.a. från Södertörns högskola under ledning av Gustaf Onn. Vi planerar tre workshop under våren, där vi med professionell hjälp analyserar och organiserar vår gemensamma potential som destination. Med en destination menas ett utbud från flera olika aktörer, som om det smälts samman till en totalupplevelse ökar regionens attraktionskraft. Vi utgår från vår regions specifika förutsättningar och diskuterar vad som är möjligt att åtgärda direkt och vad som kräver längre planering. Det enda vi företagare behöver sätta till är vår tid.

Alla företag - oavsett bransch - kommer att få nytta av projektet. Totalt blir det fem kvällsmöten med Kick-Offen samt tre workshops och ett sammanfattande slutmöte. Du som företagare planerar vi ska delta i tre möten varav ett är en workshop.

Dessutom bjuder Kick-Offen på ett uppträdande av Uffe Börjesson, Dalarö båtklubbs aktive ordförande, som till vardags är musiker och musikproducent. Han har i 25 år framgångsrikt arbetat och turnerat ihop med allas vår älskade Robert Broberg. Jag kan utlova att Uffe kommer att bjuda oss på ett personligt, musikaliskt och framförallt inspirerande föredrag, som handlar om vilka resultat man som företagare kan nå genom att få många aktörer på en ort att samarbeta.

SVARA SNARAST MÖJLIGT till LO Landin, ordförande för vår planering att du kommer och om du tar med dig någon. Hjärtligt välkommen till Kick-Off onsdag 20 februari.